Για 4 άτομα::
Υλικά::
1 σακουλάκι spagheti misko....
1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος.
2 κρεμμύδια
2 σκελίδες σκόρδο
1 πράσινη πιπεριά
1 κόκκινη πιπεριά
2 ώριμες τομάτες σε κύβους
αλάτι
μαύρο πιπέρι
κόλιανδρο
3 κ. σ πολτός τομάτας
1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
ελαιόλαδο
2 καρότα τριμμένα
Εκτέλεση::
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε μέσα τον μοσχαρίσιο κιμά ... Όταν ζεσταθεί τον ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να φύγει από τον πάτο της , αυτό που αφήνει ο κιμάς..... Η διαδικασία αυτή πρέπει να γίνει 2 - 3 φορές.....
Στην συνέχεια, τοποθετούμε 8 κουταλιές λάδι και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε... Κατόπιν, προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο ψιλοκομμένο, τις πιπεριές, το τριμμένο καρότο ενώ, συνεχίζουμε το ανακάτεμα....
Επίσης, ρίχνουμε τους κύβους από τις 2 τομάτες, προσθέτουμε αλάτι , πιπέρι , κόλιανδρο, ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν τα υλικά όλα...... Το μάτι της φωτιάς θα πρέπει να είναι μεταξύ 10 - 11.....
Σβήνουμε με λευκό κρασί, αφήνουμε για λίγα λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ, ρίχνουμε το πολτό τομάτας διαλυμένο σε 1 ένα ποτήρι νερό και αφήνουμε να μαγειρευτεί για 10 λεπτά....
Μέχρι να μαγειρευτεί η σάλτσα μας και να είναι έτοιμη, ετοιμάζουμε μια κατσαρόλα με νερό, αλάτι και ελαιόλαδο , ποσότητα να καλύπτει μέχρι την μέση... Την αφήνουμε να πάρει βράση , και όταν είναι έτοιμη σε περίπου 7 λεπτά , τοποθετούμαι τα spagheti ..
Τα βράζουμε για 12 λεπτά, και όταν είναι έτοιμα , τα αναμειγνύουμε με την υπέροχη σάλτσα και σερβίρουμε........
Καλή σας Όρεξη.............!!!!!!!!!!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου