Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

Ραβανί...........




Ρεβανί




Υλικά::


900  γρμ   γιαούρτι αγελάδας
750  γρμ   ζάχαρη
1       κτλ  σόδα
500  γρμ   σιμιγδάλι ψιλό
9               αυγά
300  γρμ   αλεύρι δυνατό

ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού(προαιρετικά)
μαστίχα(προαιρετικά)
ινδοκάρυδο (προαιραετικά)
βανίλια   (προαιρετικά)


Εκτέλεση

Χτυπάμε στην 3η ταχύτητα το γιαούρτι, την ζάχαρη, την σόδα, τα  αυγά και το σιμιγδάλι για 5 λεπτά προσθέτουμε το αλεύρι και το ψήνουμε στους 180 C για 30 με 35 λεπτά. Το σοροπιάζουμε με σορόπι 27 γράδων και τα 2 ζεστά.
Επίσης προσθέτουμε κατά προτίμηση ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού ή μαστίχα ή ινδοκάρυδο ή βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου