Ρεβανί
Υλικά::
900 γρμ
γιαούρτι αγελάδας
750 γρμ
ζάχαρη
1 κτλ
σόδα
500 γρμ
σιμιγδάλι ψιλό
9 αυγά
300 γρμ
αλεύρι δυνατό
ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού(προαιρετικά)
μαστίχα(προαιρετικά)
ινδοκάρυδο (προαιραετικά)
βανίλια (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Χτυπάμε
στην 3η ταχύτητα το γιαούρτι, την ζάχαρη, την σόδα, τα αυγά και το σιμιγδάλι για 5 λεπτά
προσθέτουμε το αλεύρι και το ψήνουμε στους 180 C για 30 με 35 λεπτά. Το
σοροπιάζουμε με σορόπι 27 γράδων και τα 2 ζεστά.
Επίσης
προσθέτουμε κατά προτίμηση ξύσμα λεμονιού ή πορτοκαλιού ή μαστίχα ή ινδοκάρυδο
ή βανίλια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου