Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Pate a Crepes



 






Υλικά:

250 γρμ. αλεύρι

6 αυγά

6 / 10 λίτρου γάλα

1 / 10 λίτρου κρέμα γάλακτος

20 γρμ ζάχαρη

5 γρμ αλάτι

ξύσμα λεμονιού 

ξύσμα πορτοκαλιού

Εκτέλεση::

Ανακατεύουμε το αλεύρι, το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τα αυγά,  το αλάτι, την ζάχαρη, ώστε να γίνει λείο το μείγμα..

Περνάμε το μείγμα από το σουρωτήρικαι προσθέτουμε το ξύσμα του λεμονιού και του πορτοκαλιού..

Ψήνουμε τις κρέπες σε ειδικό τηγάνι με βούτυρο...

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου