Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Το τέλειο Τιραμισού.........




-->
Τιραμισου

 

 

 

 

Υλικά

 

Κρέμα


1100 γρμ τυρί Φιλαδέλφεια ή μασκαρπονε
200 γρμ ζάχαρη
700 γρμ κρεμά γάλακτος
3 ζελατίνες

Εκτέλεση

Χτυπάμε ζάχαρη κρόκους μέχρι να αφρατεψουν προσθέτουμε το τυρί την κρεμά και τις ζελατίνες αφού πρώτα τις λιώσουμε σε λίγη από αυτήν πάνω στην φωτιά. το παντεσπάνι το ποτίζουμε με κρασί Μάρσαλ ή με κονιάκ καφέ καραμέλα. Αχνίζουμε με κακάο 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου