Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Creme Anglaize.....



-->
Κρεμ αγκλεζ


 



Υλικά

12            κρόκους
300 γρμ   ζάχαρη
1     λίτρο     γάλα
λίγο          βανίλια
5               ζελατίνες

Εκτέλεση
Χτυπάμε στο μίξερ στην 3η ταχύτητα μέχρι να αφρατέψουμε κρόκους και ζάχαρη.  Βράζουμε και το γάλα και το ρίχνουμε λίγο λίγο στο μίξερ.  
Μετά το βάζουμε στην φωτιά στους 85 με 90 C για 5΄ , ενώ πριν τελειώσουμε ρίχνουμε και την βανίλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου