Τάρτα Μήλο
Υλικά
1000 γρμ μήλο φέτα
500 γρμ νερό
200 γρμ σταφίδες
200 γρμ ζάχαρη
200 γρμ καρύδι ψιλό
50 γρμ κορν φλάουρ
λίγο χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
Βράζουμε το νερό ζάχαρη χυμό λεμόνι και δένουμε
με κορν φλαουρ. Προσθέτουμε τις σταφίδες, τα μήλα και τα καρύδια. Μόλις κρυώσει γεμίζουμε την
τάρτα στα ¾ και σκεπάζουμε με
Αμυγδαλόκρεμα. Ψήνουμε 5.-7. 200΄
Αμυγδαλόκρεμα
Υλικά
500 γρμ
σκόνη αμύγδαλο (900 γρμ ζάχαρη και 100 γρμ πούδρα αμυγδάλου.)
250 γρμ
βούτυρο
50
γρμ αλεύρι
50
γρμ κρεμά γάλακτος
4
τεμ αυγά
Εκτέλεση
Χτυπάμε βούτυρο σκόνη στο μίξερ με το φτερό
έπειτα προσθέτουμε αυγά κρεμά γάλακτος και αλεύρι. 5.-7. 200΄
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου