Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Τάρτα Μήλο

Τάρτα Μήλο
                                                                   


 


 Υλικά

1000 γρμ   μήλο φέτα
500   γρμ   νερό
200   γρμ   σταφίδες
200   γρμ   ζάχαρη
200   γρμ   καρύδι ψιλό
50     γρμ   κορν φλάουρ
λίγο            χυμό λεμόνι

Εκτέλεση

Βράζουμε το νερό ζάχαρη χυμό λεμόνι και δένουμε με κορν φλαουρ. Προσθέτουμε τις σταφίδες, τα μήλα και τα καρύδια. Μόλις κρυώσει γεμίζουμε την τάρτα στα ¾  και σκεπάζουμε με Αμυγδαλόκρεμα. Ψήνουμε 5.-7.  200΄

Αμυγδαλόκρεμα
Υλικά

500 γρμ    σκόνη αμύγδαλο (900 γρμ ζάχαρη και 100 γρμ πούδρα αμυγδάλου.)
250 γρμ    βούτυρο
50   γρμ    αλεύρι
50   γρμ    κρεμά γάλακτος
4     τεμ    αυγά
  
Εκτέλεση


Χτυπάμε βούτυρο σκόνη στο μίξερ με το φτερό έπειτα προσθέτουμε αυγά κρεμά γάλακτος και αλεύρι. 5.-7.   200΄     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου