-->
Σουφλέ σοκολάτας
Υλικά
500 γρμ κρέμα γάλακτος
120 γρμ κορν φλαουρ
350 γρμ κουβερτούρα
125 γρμ ζάχαρη
βανίλια
30 γρμ μπεικιν
10 αυγά
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε κρέμα και ζάχαρη ρίχνουμε το κορν φλαουρ και την
κουβερτούρα, κατεβάζουμε από την φωτιά μόλις λιώσει η κουβερτούρα και ρίχνουμε
μπεικιν, βανίλια και τα αυγά ένα ένα
ανακατεύοντας καλά.
Βάζουμε σε αλευρωμένο και βουτυρωμένο ταψί και ψήνουμε σε
φούρνο με αέρα 10 με 11 λεπτά στους 200 C. Το βγάζουμε και μόλις κρυώσει
το πασπαλίζουμε με αχνή ζάχαρη ή σαντιγί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου