Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Χαλβάς Φαρσάλων


-->


Υλικά

320 gr  ζάχαρη
400 gr νερό
80 gr  βούτυρο
80 gr  αμυγδαλόψιχα
80 gr  νισιστέ
  λίγο ξινό


 



Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα με το βούτυρο ροδίζουμε το αμύγδαλο.  
Σε μια  άλλη ,  ρίχνουμε το νερό με την ζάχαρη μόλις βράσει δένουμε με το νισιστέ
Στην συνέχεια, ρίχνουμε προσεκτικά το νερό με την ζάχαρη, την οποία δέσαμε με νισιστέ, στην κατσαρόλα με το βούτυρο,  και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα, να δέσει..  
Απλώνουμε σε ταψί.  Κατόπιν το τοποθετούμαι στο ψυγείο μέχρι να κρειώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου