-->
Υλικά
320 gr ζάχαρη
400 gr νερό
80 gr βούτυρο
80 gr αμυγδαλόψιχα
80 gr νισιστέ
λίγο ξινό
Εκτέλεση
Σε
μια κατσαρόλα με το βούτυρο ροδίζουμε
το αμύγδαλο.
Σε μια άλλη , ρίχνουμε το νερό με την ζάχαρη μόλις βράσει δένουμε με το νισιστέ.
Σε μια άλλη , ρίχνουμε το νερό με την ζάχαρη μόλις βράσει δένουμε με το νισιστέ.
Στην συνέχεια, ρίχνουμε προσεκτικά το νερό με την ζάχαρη, την οποία δέσαμε με νισιστέ, στην κατσαρόλα με το βούτυρο, και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει το μείγμα, να δέσει..
Απλώνουμε σε ταψί. Κατόπιν το τοποθετούμαι στο ψυγείο μέχρι να κρειώσει.
Απλώνουμε σε ταψί. Κατόπιν το τοποθετούμαι στο ψυγείο μέχρι να κρειώσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου