Αγιορείτικο
Νηστίσιμο
Υλικά
1500
γρμ αλεύρι
650
γρμ λάδι
150
γρμ σταφίδα μαύρη
850
γρμ νερό
20
γρμ αμμωνία
12
γρμ σόδα
700
γρμ καρύδι
15
γρμ μπέικην πάουντερ
700
γρμ ζάχαρη
65
γρμ κανέλα
Εκτέλεση
Aνακατεύουμε
όλα τα υλικά. Στην συνέχεια, τοποθετούμαι τελευταίο το αλεύρι και το
αδειάζουμε σε ταψί.
Ψήνουμε 45 λεπτά
στους 180 βαθμούς.
Σιροπιάζουμε με σορόπι
27 γράδων και τα 2 ζεστά.
Άμα
θέλουμε αλείφουμε με σάλτσα σοκολάτας
(1 κιλό κρεμά γάλακτος 1 κιλό κουβερτούρα)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου